joi, 23 februarie 2012

Moroşanu vrea să îi facă pe olandezi să ne primească în Schengen

Moroşanu vrea să îi facă pe olandezi să ne primească în Schengen:

Luptătorul ieşean de K1, Cătălin Moroşanu, este gata să-i învingă pe adversarii care se pregătesc în Olanda pentru "piramida" Galei Super Kombat de la Podgorica şi astfel să-i determine pe olandezi să acorde viza Schengen pentru România.


"Eu nu am mai luptat până acum într-o piramidă, dar sunt foarte pregătit. în primul meci voi lupta cu Utley Meriana, un colos negru dintr-o insulă din Marea Caraibelor, dar care locuieşete şi se pregăteşte în Olanda cu marele Remy Bonjasky. Dacă voi trece de el, în finală l-aş putea întâlni pe Anderson Silva, un brazilian care se pregăteşte tot în Olanda, la aceeaşi sală cu Daniel Ghiţă. Vreau să-i bat pe amândoi şi să-i fac pe olandezi să ne primească în spaţiul Schengen", a spus Moroşanu.


Cătălin Moroşanu, supranumit "Moartea din Carpaţi", s-a născut pe 30 iunie 1984, la Iaşi. Este un pugilist român profesionist la categoria grea. Moroşanu a fost rugbist timp de 6 ani, iar în prezent este luptator K1 şi student la Facultatea de Drept. A debutat în K1 în anul 2007, la competiţia de K1 România 2007, luptând împotriva germanului Ştefan Leko.


Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu