luni, 20 februarie 2012

Mihai Neşu, omagiat de olandezi şi de români

Mihai Neşu, omagiat de olandezi şi de români:

Duminică, 19 februarie, Mihai Neşu a împlinit 29 de ani, vârstă la care "nu are voie să-şi piardă speranţa", după cum i-au transmis toţi apropiaţii, care i- au urat sănătate şi şi-au arătat sprijinul în aceste momente grele pe care le traversează. În pofida gravului accident care i-a distrus cariera de fotbalist, este optimist şi vede viaţa prin prisma "Fundaţiei Mihai Neşu", căreia i se dedică în totalitate.


Mihai Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai 2011, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală, însă o parte a corpului său a rămas paralizată.


Moment special pe stadion


Clubul din Utrecht a pregătit special pentru Neşu mai multe evenimente care au avut ca scop o strângere de fonduri pentru "Fundaţia Mihai Neşu" (FMN). Printre acestea s-au numărat un meci între juniorii clubului şi o echipă pe care a antrenat-o "Bichonul". Jocul a fost arbitrat de tatăl său, Mircea, iar pe banca echipei sale a stat bunul său prieten,

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu