miercuri, 29 februarie 2012

Fraţii Becali riscă 20 de ani de închisoare în "Dosarul Transferurilor"

Fraţii Becali riscă 20 de ani de închisoare în "Dosarul Transferurilor":

"Dosarul transferurilor", scandalul uriaş în care sunt acuzaţi de evaziune fiscală şi spălare de bani opt dintre cei mai influenţi oameni din fotbalul românesc, este pe cale să se termine. Procurorii anticorupţie au cerut pedepse cu executare pentru Ioan şi Victor Becali, George Copos, Cristi Borcea, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gică Popescu şi Gigi Neţoiu, inculpaţii riscând pedepse de până la 20 de ani de închisoare. Procesul durează de trei ani şi a analizat modul în care impresarii şi patronii de cluburi au respectat legea în cazul a 12 transferuri de jucători. Decizia va aparţine magistraţilor Tribunalului Bucureşti.


Instanţa Tribunalului Bucureşti trebuie să se pronunţe în dosarul transferurilor de jucători, după ce marţi, 21 februarie, a finalizat dezbaterile, la mai mult de trei ani de la începerea procesului.


Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie i-au trimis în judecată, în 2 octombrie 2008, pe Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu, Cristian Borcea, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu