joi, 19 aprilie 2012

Sacrificiile româncelor/ Angela: "Am luat TBC de la bătrâna pe care o ...

Sacrificiile româncelor/ Angela: "Am luat TBC de la bătrâna pe care o ...:
Are un nume de înger şi seamănă cu o păpuşă Barbie. Angela are 30 de ani şi o fetiţă de 13 ani şi a venit dintr-un sat din Moldova la 22 de ani în Sicilia, pentru trei luni să ţină locul unei „badante”.
La 30 de ani are o istorie de viaţă impresionantă. În satul ei nu era liceu, familia era numeroasă, compusă din părinţi şi cinci copii, aşa că au trimis-o la o şcoală de meserii, mecanică industrială. Îi plăcea şcoala, învăţa bine şi era foarte cuminte.
Stătea în gazdă. Când a terminat cei doi ani s-a întors acasă, dar un băiat din satul vecin, mai mare ca ea cu 11 ani a plăcut-o şi s-a prezentat părinţilor declarând că are intenţii serioase. La 16 ani, fata cu nume de înger nu avea intenţii de căsătorie, dar părinţii au sfătuit-o să-l privească cu atenţie pe tânărul dintr-o familie de gospodari.
La primul bal de la sat la care s-a dus, tânărul a profitat de inocenţa ei şi a lăsat-o însărcinată. Ameninţarea lui că se va duce şi va spune tot părinţilor ei au speriat-o şi aşa a acceptat cererea în căsătorie pentru a nu provoca ruşinea familiei.
O verişoară

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu