joi, 19 aprilie 2012

Au jefuit o americană de origine română şi au fugit cu Jaguarul victimei

Au jefuit o americană de origine română şi au fugit cu Jaguarul victimei:
Poliţiştii italieni au arestat, la mijlocul lunii aprilie, doi fraţi români, consideraţi autorii unui jaf din octombrie anul trecut, de la Montegrosso (provincia Asti). Victima jafului: o întreprinzătoare din SUA de origine română, aflată în Europa pentru afaceri. Astfel, pe 16 aprilie au fost arestaţi fraţii Petruş şi Mirel Spiţă, 24 şi 22 ani, ambii locuind la Alessandria. Alte trei persoane sunt în continuare căutate.
Colonelul Fabio Federici, comandant provincial al carabinierilor din Asti a spus, în timpul unei conferinţe de presă că a fost “determinantă colaborarea Consulatului american din Torino”.
Jaful a avut loc în noaptea de 14 octombrie anul trecut într-o vilă din Montegrosso d’Asti. Victimele agresiunii brutale au fost Andreea Olteanu, o întreprinză toare americană de origine română, cei doi fii ai săi de 7 şi 9 ani şi un colaborator al femeii. Prada: circa 50.000 de euro.
Col. Fabio Federici a declarat: “A fost o operaţiune dificilă, însă am avut norocul de a beneficia de colaborarea Consulatului american din Torino care a utilizat experţii fabricantului “tabletei” furate întreprinzătoarei.
Specializaţi în radiolocalizare, aceşti experţi au descoperit că tableta fusese activată pentru câteva minute în oraşul Alessandria în zona în care locuiau hoţii. Un detaliu important pentru capturarea răufăcătorilor”.
Hoţii

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu