vineri, 20 aprilie 2012

Box: Ionuţ Gheorghe e singurul pugilist rămas în cursa pentru Jocurile Olimpice de la Londra

Box: Ionuţ Gheorghe e singurul pugilist rămas în cursa pentru Jocurile Olimpice de la Londra:
Ionuţ Gheorghe e singurul pugilist care mai are şanse de calificare la Jocurile Olimpice de anul acesta de la Londra. Răzvan Andreiana şi Ştefan Caşlarov au pierdut joi, 19 aprilie, partidele decisive.
Ştefan Caşlarov (categoria 49 kg) şi Răzvan Andreiana (56 kg) au ratat şansa de a ajunge la Londra. La doar 19, respectiv 21 de ani, pentru cei doi, visul de a ajunge la Jocurile Olimpice însemna totul. Joi seară, la Trabzon, în Turcia, în turneul preolimpic de calificare, cei doi au pierdut meciurile decisive, în faţa unor pugilişti mult mai bine cotaţi, şi visul lor s-a năruit.
România are un singur pugilist calificat la Olimpiada de la Londra: Bogdan Juratoni
Lui Juratoni i s-ar putea alătura însă Gheorghe Ionuţ (69 kg), medaliatul cu bronz de la Atena 2004. Constănţeanul a trecut joi, 19 aprillie, la puncte, 11-0, de albanezul Astmer Bilali. Azi e disputa decisivă pentru Ionuţ, care-l va înfrunta pentru un loc la Londra pe Patrick Nolam din Irlanda. "Pentru Olimpiadă mă pregătesc de patru ani. Sper să-mi îndeplinesc visul de a ajunge la a treia ediţie după Atena şi Beijing", a declarat Ionuţ.
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu