marți, 17 aprilie 2012

6.000 de localnici din Vrancea, izolaţi după ce un drum judeţean s-a surpat

6.000 de localnici din Vrancea, izolaţi după ce un drum judeţean s-a surpat:
Aproximativ 6.000 de localnici din comunele Nereju şi Spulber, judeţul Vrancea, sunt izolaţi după ce un drum judeţean a fost rupt de apele râului Zăbala al cărui nivel a crescut ca urmare a ploilor din ultima perioadă, accesul în zonă fiind posibil doar cu autoturisme de teren.
Oamenii au rămas izolaţi în noaptea de Înviere, după ce drumul judeţean 205D, de la intrarea în comuna Spulber, a fost distrus de apele râului Zăbala al cărui nivel a crescut ca urmare a ploilor din ultimele zile, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Din cauza surpării şoselei, comunele Nereju şi Spulber au rămas izolate, astfel că oamenii sunt nevoiţi să îşi facă drum prin curţi.
Primarul comunei Spulber, Vasile Rusu, a spus că a pregătit patru maşini de teren, care să poată interveni în caz de nevoie.
"Drumul s-a rupt în noaptea de Înviere, pe la ora 1.00. S-a topit zăpada, a plouat, iar Zăbala şi-a ieşit din matcă şi a curăţat tot. A izbit direct în drum şi l-a rupt. în cazul în care cursul ar fi fost schimbat pe centrul albiei nu cred că erau probleme. Pentru maşinile mici mai avem un drum sătesc. Din păcate şi acesta a fost afectat în

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu