miercuri, 18 aprilie 2012

Român salvat de carabinieri după ce s-a spânzurat

Român salvat de carabinieri după ce s-a spânzurat:
O altă victimă a crizei economice, salvată în ultimul moment: marţi, 17 aprilie, un camionagiu român de 50 de ani, disperat pentru că şi-a pierdut locul de muncă, a decis să-şi pună capăt zilelor, prin spânzurare. "Il Resto del Carlino" relateaza cum a fost salvat de carabinierii chemaţi de cele două fiice, care şi-au dat seama de intenţiile tatălui lor. Cu câteva clipe înainte ca agenţii să intre cu forţa în apartament, bărbatul s-a spânzurat. Când i-au tăiat ştreangul din jurul gâtului, românul era inconştient şi inima deja i se oprise, dar carabinierii au reuşit să-l reanimeze.
Episodul a avut loc la Corridonia, lângă Macerata. Bărbatul îşi pierduse locul de muncă în urmă cu o lună jumătate şi era disperat. De aceea, a mărturisit celor două fete ale sale că vrea să-şi pună capăt zilelor. Tinerele au sunat imediat la 112, dar, între timp, tatăl lor s-a închis în casă, hotărât să-şi îndeplinească planul.
Carabinierii sosiţi la faţa locului au încercat mai întâi să-l convingă să renunţe la hotărârea luată şi să le deschidă uşa. Când au văzut că s-a stins lumina din apartament, au înţeles că bărbatul se va sinucide şi au spart uşa. L-au găsit pe

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu