miercuri, 11 aprilie 2012

Români morţi în accidente rutiere pe străzile din Italia: doi biciclişti printre victime

Români morţi în accidente rutiere pe străzile din Italia: doi biciclişti printre victime:
În doar câteva zile, de la începutul lunii aprilie, s-au înregistrat alte şase accidente rutiere în care şi-au pierdut viaţa toţi atâţia cetăţeni români.

Pe 9 aprilie la San Giorgio di Piano (provincia Bologna), un român de 61 de ani, Ioan Manolache, la bordul unui BMW, a ieşit de pe carosabil după ce a depăşit un Audi condus de un rezident din zonă. După ce a ajuns în şanţ, BMW-ul s-a dat peste cap de mai multe ori. Intervenţia medicilor de pe ambulanţă şi cursa la spital au fost inutile. Românul a murit pe loc. Ioan Manolache lucra de 10 ani ca îngrijitor la o familie din localitate.
Călcat de un tir
Un român de 44 de ani, Gheorghe Ciobotaru, a fost lovit de un tir în seara de 4 aprilie, pe superstrada Viterbo Orte, în dreptul localităţii Vitorchiano. Potrivit poliţiei, românul a coborât dintr-o maşină la o benzinărie, apoi a intrat pe carosabil. Bărbatul nu a fost văzut de şoferul tirului care venea cu viteză şi a fost lovit: a murit la scurt timp, din cauza rănilor foarte grave. Tentativele medicilor de la 118 de a-l reanima au fost inutile.
Pieton pe Tangenziale
O maşină a lovit şi ucis un

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu