marți, 10 aprilie 2012

Oltchim a ratat finala Champions League. Campioana României, învinsă în semifinală de ...

Oltchim a ratat finala Champions League. Campioana României, învinsă în semifinală de ...:
Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a ratat calificarea în finala Champions League, după ce a fost învinsă în semifinala disputată în dublă manşă de Gyor ETO, campioana Ungariei. “Galacticele” au pierdut la diferenţă de opt goluri returul de la Veszprem, chiar dacă speranţele după tur erau foarte mari.
Oltchim nu a mai repetat evoluţia istorică din tur, când s-a impus cu 35-31, iar în deplasare, la Veszprem, a pierdut returul cu 31-23, dar şi calificarea în finala competiţiei. Semifinala Oltchim Gyor s-a încheiat oarecum previzibil, chiar dacă după 60 de minute fanii campioanei României au sperat că toate calculele hârtiei vor fi răsturnate. Şi au avut toate motivele să creadă că Oltchim poate juca a doua finală de Champions League în trei ani, după cum s-a prezentat Vâlcea în tur. Numai că la Veszprem s-a scris o altă istorie.
Oltencele nu au reuşit minunea
Se spune că o minune nu ţine decât trei zile. La Vâlcea, minunea a ţinut o săptămână, până la returul semifinalei de Champions League, cu Gyor. După un tur fabulos, cu o revenire fantastică, galacticele nu au făcut faţă la Veszprem. Gyor a câştigat la opt

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu