luni, 14 ianuarie 2013

Şi-a ucis prietenul cu 55 de lovituri de cuţit

Şi-a ucis prietenul cu 55 de lovituri de cuţit:

Carabinierii din Torino au identificat un cetăţean român de 24 de ani, ca fiind responsabil de o crimă care a şocat opinia publică din Peninsulă, comisă pe 11 decembrie.
Victima (foto), un mecanic auto de 22 de ani, Michael Capello, a fost înjughiată de 55 de ori în apartamentul său din zona Caselle. La o lună după delict, anchetatorii au adunat suficiente dovezi pentru a-l considera vinovat pe un prieten al victimei, Ciprian Prihoancă, arestat la câteva zile după crimă, pentru posesie de droguri.
Supus unui interogatoriu, Prihoancă (foto 2) a recunoscut că l-a omorât pe tânărul italian în urma unei cerţi. El a povestit că Michael Capello l-a găzduit, ca şi în alte seri, în propria casă în noaptea de 10 spre 11 decembrie. Cei doi aveau antecedente penale pentru posesie de droguri.

În timpul nopţii, românului i s-a făcut foame. S-a dus în bucătărie şi a vrut să-şi taie o felie de pâine. Gazda s-ar fi trezit şi l-ar fi apostrofat pe român din cauza zgomotului, apoi l-ar fi împins. Atunci Prihoancă s-ar fi năpustit asupra lui, lovindu-l în repetate rânduri cu cuţitul pe care îl avea în mână, apoi a fugit de la locul faptei.
Anchetatorii au găsit urme lăsate de

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu