joi, 24 ianuarie 2013

A sedus o bătrână de 75 de ani şi a fugit cu banii ei

A sedus o bătrână de 75 de ani şi a fugit cu banii ei:

Un român de 35 de ani, acuzat de înşelarea unei persoane cu infirmitate, a fost denunţat de o femeie de 75 de ani. Potrivit cotidianului “Alto Adige”, povestea a început acum trei veri. Era iunie când, în 2010, femeia din Bolzano (care trăia şi trăieşte singură într-un frumos apartament din oraş fără probleme economice deosebite) a făcut cunoştinţă cu un cetăţean român de 35 de ani, obişnuit să trăiască de pe urma unor mici concerte zilnice pe străzi.
Bărbatul, care se prezenta bine şi rezulta a fi deosebit de amabil, a făcut-o să-şi piardă capul pe bătrâna care se simţea deosebit de atrasă de acea persoană care îi dădea o senzaţie de siguranţă, cel puţin la nivel psihologic. Românul trebuie să fi înţeles din zbor situaţia şi a început să se gândească că ar fi avut mai mult succes din punct de vedere economic îngrijindu-se de relaţia cu bătrâna (insinuându-se în viaţa sa) mai degrabă decât să se întreţină din banii oferiţi de trecători pentru concertele sale pe stradă.
Şi astfel muzicantul s-a împrietenit tot mai mult cu femeia de 75 de ani, propunându-se ca ajutor în casă, meseriaş la toate şi chiar amant de nedespărţit.

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu