joi, 10 mai 2012

​​VIDEO Cum s-a derulat a treia sedinta de judecata a recursului in dosarul Trofeul Calitatii. Nastase si co-inculpatii au depus zeci de cereri de amanare si exceptii

​​VIDEO Cum s-a derulat a treia sedinta de judecata a recursului in dosarul Trofeul Calitatii. Nastase si co-inculpatii au depus zeci de cereri de amanare si exceptii: Completul de cinci judecatori al Curtii Supreme a judecat joi, 10 mai, al treilea termen al recursului formulat de Adrian Nastase in dosarul Trofeul Calitatii, in care a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Avocatii au depus peste 20 de cereri de amanare si exceptii de neconstitutionalitate la dosar. Nastase a declarat ca daca ar avea un temei juridic ar solicita ministrului Justitiei sa trimita inspectia judiciara la ICCJ. In final, instanta a amanat procesul pentru data de 16 mai si a amendat un avocat cu 2.000 de lei.
  • Un jurnalist TVR intreaba: 900 de martori, 37.000 de pagini la dosar cat au costat? Nu au costat mai mult decat teatrul asta pentru punerea iluzorie a unei fraude care nu este dovedita?
  • Nastase raspunde: Este o intrebare corecta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu