vineri, 11 mai 2012

Miliardarul Ion Ţiriac, pus la zid de Nadal, Djokovic şi Federer: în 2013 nu vom mai juca la ...

Miliardarul Ion Ţiriac, pus la zid de Nadal, Djokovic şi Federer: în 2013 nu vom mai juca la ...:
După ce Rafael Nadal a anunţat că nu va mai juca la Mastersul de la Madrid şi în 2013, în condiţiile în care deţinătorul turneului, Ion Ţiriac, nu va renunţa la zgura albastră, ceilalţi doi jucători din Top 3, Novak Djokovic şi Roger Federer, i-au declarat şi ei război miliardarului român.
Omul de afaceri român Ion Ţiriac, directorul turneului madrilen, a obţinut în acest an acceptul ATP ca zgura de pe terenurile de la Madrid să fie albastră, justificându-şi dorinţa prin faptul că această culoare conferi un confort vizual mai bun spectatorilor.
Rafael Nadal a fost eliminat joi, 10 mai, în turul II, de către Fernando Verdasco, şi şi-a vărsat nervii pe Ion Ţiriac.
"Dacă zgura albastră nu va fi schimbată, dacă ATP va permite, în continuare, acest lucru, atunci anul viitor voi avea un turneu mai puţin în calendarul meu", a anunţat Rafael Nadal, nr. 2 ATP. Spaniolul a primit imediat mesaje de susţinere de la sârbul Novak Djokovic, liderul ierarhiei ATP, şi de la elveţianul Roger Federer, nr. 3 mondial.
"Dacă voi mai juca aici în condiţiile actuale, cu această zgură? Părerea mea este similară cu cea a lui Nadal", a spus Djokovic.Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu