marți, 22 mai 2012

Iubita bărbatului suspectat ieri de comiterea atacului de la Brindisi este româncă

Iubita bărbatului suspectat ieri de comiterea atacului de la Brindisi este româncă:
Bărbatul interogat ieri de poliţiştii italieni în legătură cu atentatul de la Brindisi, şi considerat pentru câteva ore suspectul principal, trăieşte cu o româncă, de la care are o fetiţă de un an şi jumătate, scrie La Repubblica.
Presa din Peninsulă a anunţat, pe parcursul zilei de luni, 21 mai, că anchetatorii l-ar fi găsit pe atentator, pornind de la imaginile surprinse de telecamerele de supraveghere ale unui bar din apropierea şcolii din Brindisi.
El corespunde profilului atentatorului, a cărui fotografie a fost difuzată de media, cu faţa blurată: un bărbat de circa 50 de ani, care şchiopătează şi  are mâna dreaptă paralizată.
Bărbatul, de profesie electrician, a fost interogat luni, împreună cu fratele său, timp de câteva ore, de către anchetatori, dar a fost eliberat în cursul serii.
 “Nu avem niciun suspect, nu am arestat pe nimeni”- a comentat Anna Palmisano de la Questura din Brindisi, asaltată de jurnaliştii care cereau confirmări în legătură cu identitatea celor doi bărbaţi şi evoluţia anchetei.
Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu