luni, 14 mai 2012

Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa, aur la Europenele de Gimnastică de la ...

Larisa Iordache, Cătălina Ponor şi Sandra Izbaşa, aur la Europenele de Gimnastică de la ...:
Reprezentativa feminină de gimnastică a României, formată din Cătălina Ponor, Sandra Izbaşa, Diana Bulimar, Larisa Iordache şi Raluca Haidu, a câştigat aurul la Campionatele Europene de Gimnastică, după patru ani de la ultima performanţă similară. De altfel, acesta este cel de-al şaselea titlu european din palmaresul lotului feminin de gimnastică.
Echipa de gimnastică feminină a României s-a întors acasă cu un bilanţ de invidiat de la Europenele din Belgia: patru medalii de aur, din cinci posibile, şi două de argint. Ziua de duminică, 13 mai, a adus bucurii românilor de acasă, celor aflaţi în alte ţări, dar mai ales celor din tribunele belgiene. România a încheiat participarea la CE de la Bruxelles, cu 6 medalii la senioare, dintre care patru de aur. Rezultatele au fost următoarele: aur pe echipe, aur la sărituri (Sandra Izbaşa), aur la bârnă (Cătălina Ponor), argint la bârnă (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Cătălina Ponor).
Bellu şi Bitang, salvatorii gimnasticii româneşti
Antrenorii lotului feminin de gimnastică al României, Octavian Bellu şi Mariana Bitang au declarat, la finalul Campionatelor Europene din Belgia, că rezultatele obţinute sunt bune, dar toată atenţia trebuie îndreptată deja spre Jocurile Olimpice de la Londra.
Mariana

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu