miercuri, 30 mai 2012

Români la furat de cupru/ Un hoţ electrocutat mortal în cabina Enel

Români la furat de cupru/ Un hoţ electrocutat mortal în cabina Enel:
A murit electrocutat de o descărcare electrică de înaltă tensiune în timp ce încerca să fure cupru. Romeo Stan, de 36 de ani, a fost găsit în interiorul unei cabine Enel (Foto) pe teritoriul localităţii Soncino (Cremona), scrie Cremaoggi.it.
Romeo Stan locuia de câteva luni la Genivolta şi avea antecedente penale. Moartea a avut loc în noaptea de 27 mai pe timpul unei incursiuni ale uneia dintre bandele de hoţi de cupru care operează în zonă.
La scurt timp, carabinierii din Soncino l-au reţinut pe A.C., un român de 21 de ani considerat responsabil de complicitate la tentativă agravată de furt de cabluri din cupru pe timpul căreia complicele a fost electrocutat.
Furt de cupru din cimitire
Au provocat daune de peste 10.000 de euro cimitirului din Marlia (Lucca) cei cinci români care, în noaptea dintre 19 şi 20 mai au furat mare parte dintre jgheaburile din cupru. Hoţii, toţi rezidenţi la Prato, au fost prinşi în flagrant de carabinieri în timp ce transportau prada. Este vorba de Gabi Ionuţ Tudor, Marian Mirciu, Vasile Dumitru, Elvis Ionuţ Radu, de 18, 46, 20 şi respectiv 22 de ani, şi de I.R.I., de 17 ani.
Cei patru majori au fost judecaţi pe

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu