luni, 19 martie 2012

VIDEO/ Crima de la Perugia: arestat în România al treilea bărbat acuzat de uciderea lui Luca Rosi

VIDEO/ Crima de la Perugia: arestat în România al treilea bărbat acuzat de uciderea lui Luca Rosi:
Roma -19 martie 2012- Poliţiştii italieni, în colaborare cu autorităţile  locale, au arestat în România un bărbat acuzat de uciderea funcţionarului de bancă Luca Rosi, în timpul unui jaf comis pe 3 martie la Ramazzano, lângă Perugia.
Bărbatul arestat în România, în vârstă de 23 de ani, este considerat al treilea membru al bandei specializată în jafuri în vilele de la periferia Perugiei.

Vineri, 16 martie, ceilalţi doi membri ai bandei Iulian Ghiorghiţă, de 31 de ani şi Aurel  Roşu de 20 de ani (FOTO) , au fost reţinuţi la Gorizia, nu departe de graniţa cu Slovenia.
Cei trei, împreună cu un alt tânăr- Cătălin Simionescu, de 27 de ani, arestat pe 10 martie lângă Siena, sunt acuzaţi de două jafuri şi sechestru de persoană. Ulterior, anchetatorii au adăugat şi acuzaţia de omor, după ce au analizat probele împotriva românilor.

Ghiorghiţă (FOTO) considerat şeful bandei
Şeful bandei şi cel mai violent membru al grupului este considerat Iulian Ghiorghiţă. El este cel care ar fi violat o femeie de 54 de ani, în timpul unui alt jaf, comis pe 3 februarie la Resina, tot lângă Perugia.
Tot Ghiorghiţă, potrivit anchetatorilor, este cel care l-a împuşcat pe Luca Rosi, o

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu