luni, 26 martie 2012

Accident rutier teribil lângă Padova: cinci victime, printre care două tinere românce

Accident rutier teribil lângă Padova: cinci victime, printre care două tinere românce:
Un accident rutier deosebit de grava avut loc sâmbătă, 24 martie, în jurul orei 14,  la Bagnoli di Sopra, în provincia Padova.  O maşină Mercedes, cu cinci tineri la bord, s-a răsturnat într-un canal şi toţi ocupanţii au murit.

Alarma la 112 a fost dată de un agricultor, care lucra cu tractorul pe un câmp din apropiere, şi a văzut maşina, un Mercedes clasa C, zburând în cursul de apă.
În scurt timp bătrânului i s-a alăturat şi Luca Bottaro, un tânăr de 20 de ani care locuieşte la circa o sută de metri de locul accidentului şi care nu a ezitat să intre în apă pentru a încerca să-i salveze pe cei cinci tineri din interiorul maşinii. Dar nu a fost nimic de făcut: portierele nu se deschideau. La faţa locului au fost trimise ambulanţele de la Suem şi autospecialele pompierilor cu echipa de scafandri din Vicenza.
În maşină erau cinci tineri, care aveau o întâlnire cu alţi amici, care îi aşteptau pe un teren de “paintball”, la câţiva kilometri distanţă de locul dezastrului.
Maşina ar fi ieşit de pe carosabil în timp ce lua cu mare viteză o curbă la dreapta. Oamenii din localitate o definesc a fi o

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu