joi, 29 martie 2012

Fiul profesorului Zappa, mesaj emoţionant pe Facebook

Fiul profesorului Zappa, mesaj emoţionant pe Facebook:
Jurnalistul Gianluca Zappa, fiul profesorului aflat în comă ireversibilă la Viterbo, după ce a fost bătut de patru tâlhari, a publicat pe propria pagină de Facebook un mesaj emoţionant adresat prietenilor săi.
Fără a arăta niciun sentiment de ură faţă de agresori- numiţi “ticăloşi violenţi”, Gianluca Zappa şi-a îndemnat cunoscuţii şi prietenii să se roage pentru tatăl său, care, în ciuda vârstei, era “un om puternic şi plin de vitalitate”.
Iată mai jos mesajul lui Gianluca Zappa, publicat la câteva ore după ce poliţiştii din Viterbo au arestat patru cetăţeni români, acuzaţi de tentativă de omor. Trei dintre ei au recunoscut că l-au bătut pe bătrân.
"În această noapte, tatăl meu, profesorul Ausonio Zappa, a fost atacat şi adus în pragul morţii, în propria casă, de nişte ticăloşi violenţi. Acum luptă între viaţă şi moarte, într-o situaţie disperată.
Un rău neaşteptat şi inexplicabil, iraţional, s-a abătut asupra familiei mele. Acest om, care la aproape 82 de ani era încă puternic şi plin de vitalitate, a fost distrus într-o clipă. Ca un pom, care rodea încă, doborât de

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu