joi, 22 martie 2012

Premieră: John McEnroe, meci demonstrativ la Bucureşti

Premieră: John McEnroe, meci demonstrativ la Bucureşti:
Fostul mare tenismen John McEnroe va disputa un meci demonstrativ la Bucureşti, pe 24 aprilie, împotriva lui Andrei Pavel, în cadrul turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy.
"În fiecare an au fost invitaţi diferiţi jucători la meciul demonstrativ. Singurii care au fost constanţi au fost Mansour Bahrami şi cu mine. Anul trecut a fost Yannick Noah care a făcut un show extraordinar. Dar meciul demonstrativ nu o să fie la fel de haios cu McEnroe faţă de cel cu Yannick Noah. Pentru că McEnroe este serios. O să joace la simplu şi o să încerce să îl bată pe Andrei Pavel şi o să protesteze sigur. Iar la dublu nu o să fie atât de haios, asta vă spun sigur", a afirmat Ilie Năstase.
Show-ul demonstrativ intitulat "4 Stele Pline de Energie" va avea loc la 24 aprilie şi va începe la ora 19.00 cu un meci de simplu între John McEnroe şi Andrei Pavel. Ulterior este programată o partidă de dublu, celor doi urmând să li se alăture Ilie Năstase şi Mansoul Bahrami.
John McEnroe, fost număr 1 mondial, câştigător a 17 titluri de Grand Slam, se va afla în premieră la Bucureşti pentru un meci

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu