miercuri, 20 iunie 2012

Români arestaţi pentru viol

Români arestaţi pentru viol:
romani-viol-italiaDouă cazuri de viol în mai puţin de 48 de ore: unul la Taranto, în Puglia, al doilea la Roma. Presupuşii violatori, trei români, au fost arestaţi: ambele cazuri au ajuns în atenţia presei din Peninsulă, datorită violenţei cu care au fost comise agresiunile.
Violată şi bătută la Taranto
Într-o seară a cunoscut într-un local din Laterza (Taranto) doi băieţi simpatici. Apoi seara s-a transformat într-un coşmar.
O femeie de 32 de ani din Laterza a fost violată în seara de 14 iunie timp de patru ore şi jumătate de doi români. Victima a povestit că i-a cunoscut pe cei doi într-un local şi că s-a dus la ei acasă pentru că au făcut-o să creadă că acolo îi aştepta un prieten comun.
Acolo în schimb a fost luată la bătaie şi violată. La ora 5.30 dimineaţa, femeia a reuşit să fugă din casă, mergând la spitalul din Castellaneta, unde a anunţat şi carabinierii. Nu a reuşit decât să descrie interiorul locuinţei, dar i-a descris fizic pe cei doi agresori.
Carabinierii au demarat cu aceste puţine indicii o anchetă, reuşind să localizeze locuinţa la mică distanţă de centrul localităţii Laterza.
Militarii au descins în casă, surprinzând un tânăr român şomer care

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu