joi, 7 iunie 2012

Echipele din Serie A, cu ochii pe români. ...

Echipele din Serie A, cu ochii pe români. ...:
Vacanţa de vară din Serie A a deschis apetitul echipelor din campionatul Italiei pentru jucătorii români. Udinese, Chievo, AS Roma, Lazio sunt mai mult decât încântate de evoluţiile fotbaliştilor noştri şi vor să demareze o campanie puternică pentru achiziţionarea sau păstrarea lor.
Cu toate că Udinese intenţionează să îl cedeze pe Torje în Primera Division, la satelitul Granada, este interesată în continuare de “tricolori” tineri, pe care i-a monitorizat la Campionatul European Under 19. O altă echipă din Italia, Chievo Verona, l-a achiziţionat pe fundaşul lui FC Vaslui, Paul Papp, şi, mai mult, vrea să concretizeze o înţelegere cu AS Roma pentru portarul Bogdan Lobonţ.
Udinese vrea “tricolori”
Udinese s-a calificat în preliminariile Champions League, după un nou sezon peste aşteptări în Serie A, iar şefii grupării din Nordul Italiei caută deja soluţii pentru întărirea echipei. Totuşi, aceştia nu au de gând să renunţe la sistemul care a adus-o pe Udinese printre echipele de top din Serie A şi se vor baza tot pe aducerea de jucători tineri, care să fie crescuţi în curtea clubului până în momentul în care sunt gata să joace pentru prima echipă. Udinese a trimis în secret scouteri la

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu