joi, 21 iunie 2012

Măcelarul din Torino, 30 de ani închisoare

Măcelarul din Torino, 30 de ani închisoare:
Sentinţă în cazul crimei de la Torino: a fost condamnat pe 14 iunie la 30 de ani de închisoare David Cristian Alexa, 20 de ani, acuzat că l-a ucis cu o sabie pe Gheorghe Cimpoeşu, de 22 de ani, în seara de 29 septembrie 2011 în cartierul Aurora din Torino. Crima a avut loc pe stradă, sub ochii multor oameni îngroziţi. Presa italiană l-a supranumit pe Alexa "măcelarul de pe Via Chivasso".
Pe 29 septembrie, oamenii au văzut doi bărbaţi certându-se. Apoi unul, David Alexa, îl urmăreşte pe celălalt, Daniel Cimpoieşu, pe strada îngustă, plină de maşini. Urmăritul se împiedică şi cade, urmăritorul scoate o sabie de 60 de centimetri şi începe să lovească; celălalt, aflat la pământ, urlă ca o fiară rănită, din balcoane alte urlete, ale oamenilor: "Lasă-l, încetează, nu îl ucide".

“Măcelarul” din Torino: “Îl loveam cu sabia, era ca un joc video”

Oamenii îl imploră, este inutil. Măcelarul nu se opreşte. Amputează o mână victimei. Victima se contorsionează pe trotuar, încearcă să scape. Un bărbat încearcă să-l blocheze pe asasin; dar asasinul, fără niciun cuvânt, cu hainele pline de sânge, îndreaptă lama spre el. Bărbatul

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu