vineri, 1 iunie 2012

Handbalistele au ratat Olimpiada, dar s-au calificat la Europene

Handbalistele au ratat Olimpiada, dar s-au calificat la Europene:
Cu moralul la pământ după ratarea Jocurilor Olimpice de la Londra, naţionala de handbal feminin a României s-a calificat miercuri, 30 mai, la turneul final al Campionatului European din Olanda, după ce a învins reprezentativa Portugaliei, scor 24-35.
“Tricolorele” sunt în faţa unui nou început. Radu Voina a anunţat că nu va mai continua la naţională, după ratarea calificării la JO, aşa că federalii trebuie să îi găsească un înlocuitor.
Speranţe la CE 2012
Tricolorele au acumulat 8 puncte în clasamentul grupei a 2-a a preliminariilor, ocupând primul loc, înaintea ultimei etape. Cu acelaşi număr de puncte este şi Serbia, pe locul secund, care a obţinut, de asemenea, calificarea la turneul final. Portugalia şi Grecia ocupă locurile trei, respective, patru. În primele partide din preliminariile CE 2012, România a obţinut patru victorii, cu Portugalia, cu Grecia şi cu Serbia, dar şi o înfrângere, în manşa retur, cu Serbia. Primele două clasate din fiecare din cele şapte grupe se vor califica la turneul final al Campionatului European din Olanda, care este programat în intervalul 2-16 decembrie 2012. La turneul final sunt calificate din oficiu campioana europeană Norvegia şi naţiunea gazdă, Olanda.
Adio, JO de la Londra
Handbalistele tricolore au

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu