marți, 17 ianuarie 2012

Un consilier de Lega Nord: "Imigranţi în cuptoare!"

Un consilier de Lega Nord: "Imigranţi în cuptoare!":


Un consilier Lega Nord de la Albenga (provincia Savona), Mauro Aicardi, a postat pe Facebook un comentariu şocant: Imigranţii trebuie arşi în cuptoare. După prima reacţie a mişcării Futuro e Libertà, care i-a cerut demisia, leghistul s-a scuzat, însă procuratura din Savona a deschis un dosar pentru rasism.



Pe Facebook există grupuri de toate tipurile şi nu ne mirăm că există şi unul intitulat "Cazzate ad Albenga 2". Pe forum abundă comentariile şi discuţiile pe teme şi evenimente legate de localitatea Albenga din Liguria.



Imigranţii, “pleava”



Pe 4 ianuarie, unul dintre membri a semnalat un articol de cronică locală privind un cetăţean marocan jefuit în stradă de un conaţional. Pentru a înţelege tonul discuţiei, este de ajuns introducerea: "Pleavă bastardă, ce se va întâmpla când vor înceta să se ucidă între ei???".



Comentariul consilierului de la Lega Nord



Terifiant este comentariul postat de un alt membru al grupului, care scrie în mod lapidar: "Sunt necesare cuptoarele". Şi mai îngrijorător este că acest comentariu a fost făcut de pe profilul de Facebook al lui Mauro Aicardi, consilier local la Albenga, grupul Lega Nord, cu delegaţie pentru protecţia civilă.

Cazul a fost semnalat de mişcarea cetăţenească locală Futuro e

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu