marți, 31 ianuarie 2012

Andre Dirrell insistă să boxeze cu Bute

Andre Dirrell insistă să boxeze cu Bute:

Pugilistul american Andre Dirrell a reafirmat că doreşte să boxeze cu campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute, variantă agreată şi de postul Showtime, însă preşedintele Interbox, Jean Bedard, a spus că îl doreşte ca adversar pentru român pe britanicul Carl Froch.


Andre Dirrell a afirmat că dacă nu va obţine un meci cu Bute acum, acest lucru se va întâmpla data viitoare. "Nu neg calităţile lui Bute. Este un boxer mare şi are unul dintre cele mai bune upercuturi din boxul actual, însă să vedem cum arată totul în faţa unui adversar tânăr, de top. Bute trebuie să îşi demontreze valoarea într-un fel sau altul. Este pe acel piedestal. Acolo sunt şi Ward şi Froch datorită prestaţiilor lor de la turneul Super Six. Dacă nu voi boxa cu Bute în următorul meci, mai sunt variantele Mikkel Kessler, Robert Stieglitz şi, bineînţeles, Andre Ward, când i se va face bine mâna", a precizat pugilistul american.


Românul, băgat în corzi


Lucian Bute a declarat că nu are preferinţe între Andre Ward şi Carl Froch, neluând în calcul varianta Andre Dirrell. "Eu voi continua să mă antrenez bine în această perioadă", a menţionat Lucian Bute. în "colţul opus"

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu