vineri, 27 ianuarie 2012

​EXCLUSIV Discutie cu hackerii #antisecRO: Aceste atacuri au ca scop dezvaluirea coruptiei si a adevarului exact asa cum este el, cum il gasim noi, la ei....nu cum stie populatia din minciunile altora

​EXCLUSIV Discutie cu hackerii #antisecRO: Aceste atacuri au ca scop dezvaluirea coruptiei si a adevarului exact asa cum este el, cum il gasim noi, la ei....nu cum stie populatia din minciunile altora: Grupul de hackeri intitulat #antisecRO a spart joi site-urile Directiei generale de asistenta sociala si protectia copilului Giurgiu si ale Institutului de Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei si au repostat baza de date a acestuia pe o pagina de internet, accesibila oricui. In aceeasi zi, Centrul national de raspuns la incidente de securitate cibernetica (CERT-RO) a contactat organizatia detinatoare a domeniului unde erau postate datele si a blocat accesul la date. HotNews.ro a contactat gruparea #antisecRO in incercarea de a afla mai multe despre motivele pentru care au fost sparte cele doua site-uri.
  • Intrati in articol pentru a vedea exact intrebarile HotNews.ro si raspunsurile gruparii, precum si mesajul catre CERT-RO.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu