marți, 16 octombrie 2012

Steliştii, vânaţi de marile cluburi europene

Steliştii, vânaţi de marile cluburi europene:
Parcursul excelent reuşit de Steaua în acest debut de sezon nu rămâne fără urmări pentru fotbaliştii din Ghencea. Mai mulţi dintre jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf continuă să fie atractivi pe piaţa europeană, fiind intens monitorizaţi de scout-erii unora dintre cele mai titrate cluburi.
În momentul de faţă, Steaua este pe primul loc în Liga I şi se pare că nimeni nu mai poate opri echipa din drumul spre titlul 24. De asemenea, în Europa League, “roş-albaştrii” nu au suferit nicio înfrângere, fiind lideri într-o grupă cu Stutgart, Copenhaga şi Molde. De asemenea, Alex Chipciu, Vlad Chiricheş şi Cristi Tănase, piloni de bază la echipa de club, sunt titulari şi la prima reprezentativă a României.
Alex Chipciu Olympique Marseille
În momentul de faţă, unul dintre cei mai curtaţi stelişti pare să fie Alex Chipciu. Mijlocaşul a prins câteva minute în victoria naţionalei din Turcia şi este anunţat în continuare titular atât la echipa naţională cât şi la cea de club. Francezii anunţă interesul lui OM pentru Chipciu. Stelistul i-ar putea lua locul la Marseille lui Loic Remy, coşmarul recent al naţionalei.
"Chipciu are 4 goluri în 18 meciuri în acest debut de sezon şi un gol în

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu