miercuri, 3 octombrie 2012

Ştefan Popescu, puştiul român de la Cesena, părăseşte Italia pentru a fi alături de Mutu ...

Ştefan Popescu, puştiul român de la Cesena, părăseşte Italia pentru a fi alături de Mutu ...:
Tânărul jucător român, Ştefan Popescu (19 ani), a semnat un contract cu Olympique Marseille, urmând a evolua la echipa a doua a acestei grupări, iar la finalul sezonului va fi achiziţionat de Ajaccio.
Fost coleg cu Adrian Mutu la Cesena, Popescu a dorit să fie alături de atacantul naţionalei României şi la actuala sa echipă, Ajaccio. Tânărul fundaş stânga a fost în probe la formaţia corsicană şi a reuşit să-l impresioneze pe antrenorul Alex Dupont, care a cerut legitimarea lui.
Conform presei din Hexagon, legitimarea românului la echipa Ajaccio a întâmpinat probleme. Popescu nu putea fi adus în lot decât ca jucător amator, din cauza vârstei lui. Astfel, pe baza bunelor relaţii dintre Olympique şi Ajaccio, jucătorul a fost transferat pentru echipa de rezerve a clubului din Marsilia, iar corsicanii îl transfera abia la finalul campionatului.
"E sămânţă bună. E rapid şi puternic, vrea să joace pentru noi, noi vrem să-l transferăm, dar îl mai testăm", spunea despre Popescu tehnicianul Dupont, la mijlocul lunii septembrie.
"Problema este că la vârsta lui nu poate semna ca profesionist, ci numai ca amator. Este străin şi este complicat, dar căutăm soluţii", a afirmat, tot atunci, preşedintele clubului Ajaccio, Alain Orsoni.
Ştefan

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu