joi, 21 februarie 2013

Episoade de violenţă între români/ I-a smuls urechea cu dinţii

Episoade de violenţă între români/ I-a smuls urechea cu dinţii:

În numai două zile, trei agresiuni între cetăţeni români au atras atenţia presei din Peninsulă pentru violenţa protagoniştilor, dar şi pentru motivele derizorii de la care au pornit.
Înjughiat pentur un compliment la Castelli Romani
Au încercat să-i taie gâtul unui tânăr după o ceartă care s-a declanşat în urma unor complimente adresate unei fete pe timpul unei petreceri la Colonna, în Castelli Romani. Din acest motiv pe 12 februarie, doi români, de 33 şi 31 de ani, au fost arestaţi de carabinieri. Totul s-a întâmplat într-un apartament în care se dădea o petrecere. Bărbatul înjunghiat, în stare de inconştientă, a primit îngrijiri de la medicii unei ambulanţe.
Albano: I-a smuls urechea cu dinţii
Ceartă între români în noaptea de 11 februarie, într-o piaţă din Abano Terme, în provincia Padova. Marian Roşu, 28 de ani, cuprins de furie, bate o prietenă şi apoi îl răneşte, smulgându-i cu dinţii o parte din urechea dreaptă, pe un alt tânăr român de 23 de ani care a încercat să apere victima. Roşu a fost arestat de carabinierii din Abano, care au fost alertaţi de rezidenţii speriaţi de urlete şi ţipete. Tânărul este acuzat de sechestrare de persoană, violenţă privată, lovire în formă agravată şi stare de ebrietate violentă.
A dat

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu