duminică, 9 noiembrie 2014

"La mulţi ani,Mihaela / Gabriela!"

"La mulţi ani,Mihaela / Gabriela!"

Elevi de la Școala Gimnazială  nr. 11 Botoșani în vizită la Centrul de plasament Prietenia

Ieri, 8 noiembrie, de Sf. Mihail și Gavril, un grup de eleve de la Școala Gimnazială nr. 11 Botoșani, însoțite de profesoare, a venit în vizită la colegele lor de la Centrul de plasament Prietenia Botoșani. Scopul vizitei – să se bucure împreună cu   fetele care  își sărbătoreau onomastica, adică acelea care poartă numele de Mihaela și Grbriela. Despre desfășurarea evenimentului relatează inițiatoarea sa, d-na prof. Rozalia Groza:

- După ce am făcut cunoştinţă cu cele 5 fete care îşi sărbătoreau onomastica s-a format o echipa din 6 voluntare (2 eleve de la centru si 4 eleve de la Şcoala 11) pentru a pregăti un tort. Restul elevelor, atât din centru cât si de la şcoala noastră, au socializat, prin mai multe jocuri, coordonate fiind de d-ra prof. de sport, Carmen Socianu.
Când prăjitura a fost gata, în uralele și aplauzele tuturor celor prezenţi, am cântat cu toții Mulți ani trăiască fetelor ce se numeau Mihaela sau Gabriela. Atmosfera a fost una destinsă, de sărbătoare si bucurie. Sărbătoritele au primit  daruri din partea elevelor de la Şcoala 11.După ce toate fetele s-au delectat din tort si băuturile răcoritoare, cele din centru au primit în dar dulciuri si fructe aduse aici de d-nele profesoare Paraschiva Chiriac, Gabriela Popovici, Violeta Teslic, Camelia Gavril, Florica Rotariu, Carmen Socianu si Rozalia Groza.

În final, fetele din centru, (41 la număr), i-au invitat pe musafiri să le viziteze dormitoarele și atelierul de pictură. La despărţire am primit invitaţia să mai venim și am promis că ne vom mai întoarce. Activitatea, pe care o considerăm o reușită, s-a numit "La mulţi ani,Mihaela / Gabriela!" și face parte dintr-un mai mare proiect ce se va derula pe tot parcursul anului, intitulat "BUCURIA DE A DARUI".La activitate au participat cu multă bucurie  eleve din clasele a VIII-a  A+B si a  III-a  A.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu