miercuri, 5 decembrie 2012

Româncă dispărută, logodnicul italian arestat

Româncă dispărută, logodnicul italian arestat:

Un italian de 43 de ani, Giuseppe Chiavetta, a fost arestat pe 30 noiembrie de carabinieri la Leonforte, în provincia siciliană Enna, pentru că este suspectat că şi-a ucis logodnica, Violeta Coroiu, de 35 de ani, româncă rezidentă la Catania, şi că i-a ascuns cadavrul.
Femeia a dispărut pe 30 octombrie. La Carabinierii din Leonforte a sosit un denunţ privind dispariţia cetăţenei românce. Timp de şapte zile carabinierii au făcut cercetări în provinciile Enna şi Catania, descoperind că tânăra femeie ar fi trebuit să plece pe 3 noiembrie în România pentru a-şi petrece cu familia o scurtă perioadă de vacanţă. Dar acasă Violeta nu a mai sosit niciodată.
Dispariţia a fost anunţată pe 15 noiembrie, la peste două săptămâni după dispariţia sa, de actualul partener, îngrijorat că nu primea nicio veste şi de faptul că şi rudele femeii au confirmat că nu a sosit în România. Investigatorii au audiat astfel amicii şi cunoscuţii femeii de 35 de ani, descoperind că în urmă cu circa un an a decis să întrerupă relaţia sentimentală cu un italian din localitate, Giuseppe Chiavetta. O ruptură pe care bărbatul nu ar fi acceptat-o.
Convocat la cazarma carabinierilor, Chiavetta s-a contrazis de mai multe ori,

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu