marți, 7 august 2012

Înecaţi în Italia

Înecaţi în Italia:
În mai puţin de o săptămână, doi români stabiliţi în Italia au murit înecaţi: e vorba de o “badante” din Sicilia şi un tâmplar de 45 de ani, Ilie Butnaru, din Lombardia.

Excursia la lacul Pozzillo, în apropiere de Rogalbuto (provincia Enna Sicilia) a unui pensionar din Gagliano Castelferrato şi a îngrijitoarei sale românce s-a transformat în tragedie. Decizia de a face baie subevaluând pericolele le-a fost fatală.
Corpurile lui Giuseppe Pappalardo, de 66 de ani, pensionar din Gagliano Castelferrato, şi al Emazei Mensa, româncă de 55 de ani, rezidentă la Calascibetta, care lucra ca îngrijitoare la Agira, au fost recuperate în noaptea de 1 august, după ce au fost observate seara târziu de un trecător.
Cei doi s-au înecat, după cum a confirmat medicul legist. Nu este exclus ca pensionarul sau îngrijitoarea să fi avut o stare de rău, ca una dintre victime să se fi speriat de dificultatea de a se reîntoarce la mal din cauza noroiului şi ca celaltă să fi murit în încercarea de a acorda ajutor.
Lucrul cert este că după-amiaza un trecător i-a văzut făcând baie, apoi seara un excursionist a observat mai întâi prosoapele şi hainele pe mal şi imediat după corpurile

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu